Ingrediënten (2 pers.)
- 1 kwart watermeloen
- ½ komkommer
- 2 bosuitjes
- 150 gram feta
- 2 eetlepel zonnebloempitten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 2 handen veldsla
- verse munt
Bereiden
Snij de watermeloen in plakken, verwijder de schil en snij het vruchtvlees in blokjes. Maak de komkommer schoon en snij de komkommer in ongeveer even grote blokjes als de meloen. Snij
de bosui in ringetjes.
Meng de watermeloen met komkommer en bosui. Verkruimel de feta. Roosteer de zonnebloempitten even in een droge pan. Klop een dressing van de olijfolie
met de balsamicoazijn.
Meng de veldsla voorzichtig door de salade. Besprenkel met de dressing. Strooi de zaden en de feta erover en garneer met wat munt.
Serveer met volkorenbrood.