Ingrediënten (4 pers)

- 2 puntpaprika’s

- zachte margarine

- 4 dikke zelf gesneden volkoren boterhammen

- 4 eieren

- 15 sprieten bieslook

Bereiding

- Was de paprika’s, snijd aan de bovenkant de steelaanzet en van binnen de zaadlijsten en de pitjes eruit. Snijd de paprika in smalle ringen.

- Verwarm een beetje margarine in een pan en smoor hierin de paprika’s in een paar minuten zacht. Neem ze uit de pan.

- Steek met een klein glas een rondje van 6 cm uit het brood. Besmeer het brood aan beide kanten met beperkt margarine.

- Bak het brood langs 1 kant krokant in de pan.

- Keer het brood en breek de eieren in de holtes. Bak het brood met ei met een deksel op de pan in ongeveer 6 minuten gaar.

- Leg het brood op 4 borden.

- Knip de gewassen bieslook erover. Geef de paprikaringen en rondjes brood erbij.

Deel deze pagina